Luizi, Efi, Dea Mishel dhe Kristi janë 4 finalistët e edicionit të dytë të ‘Big Brother VIP’.

Sipas jush, kush e fiton ‘BB VIP’?

Kush e fiton ‘Big Brother VIP Albania’ 2?
Luizi
Efi
Dea Mishel
Kristi
Sondazh nga AlbPress